Afscheidsbijeenkomst Bethelkerk Vlaardingen

Bent u net een dierbare verloren of om een andere reden op zoek naar informatie over de mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Bethelkerk in Vlaardingen? Matrice kan u daarbij helpen. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk bij het organiseren van een uitvaart. Hierbij is de keuze van de juiste locatie van groot belang, aangezien deze van grote invloed kan zijn op de sfeer. Het team van Matrice begrijpt als geen ander hoe belangrijk een passend afscheid is die moet passen bij de nabestaanden en overledene. Bovendien is een passend afscheid een belangrijk onderdeel als begin van het rouwproces. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel op het afscheid terug kijkt. Een afscheidsbijeenkomst bij Bethelkerk in Vlaardingen kan hier een mooi onderdeel van zijn. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Bethelkerk Vlaardingen

Aan de Verkadesingel in Ambacht-Oost gelegen in Vlaardingen ligt de Bethelkerk. De kerk heeft meerdere ontmoetingsruimtes, is licht en stijlvol ingericht en is voorzien van moderne communicatiefaciliteiten. Daarnaast heeft de kerk een prachtige ontmoetingsruimte met een grote glazen wand, wat symbool staat voor transparantie, toegankelijkheid, openheid en gastvrijheid. Dit maakt de kerk een zeer bijzondere locatie voor een afscheidsbijeenkomst of samenkomst na afloop van de uitvaart. De kerk dateert uit 1939 en is in 2010-2011 grondig vernieuwd, Zowel het eten en drinken als de ruimtes kunnen worden aangekleed naar uw wensen.

Afscheidsdienst bij Bethelkerk Vlaardingen organiseren met Matrice

Bij het organiseren van een uitvaart moeten er in korte tijd veel beslissingen genomen worden in een periode vol emoties. Denk aan het maken van keuzes over het programma van de uitvaart en hoe de wensen op de beste manier ingevuld kunnen worden. Het team van Matrice staat voor u klaar bij het organiseren van een uitvaart bij de Bethelkerk in Vlaardingen. Wij kennen de locaties in de wijde omgeving en weten wat er mogelijk is. Met al 23 jaar ervaring weet Matrice bovendien dat er verschillende emoties kunnen opspelen, die wij als geen ander begrijpen. Ons doel is u te helpen uw dierbare de uitvaart te geven die u hem of haar gunde. We denken met u mee, staan u bij in het regelen van de uitvaart en ondersteunen u in deze periode, ook als u zelf graag het meeste regelt. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij de Bethelkerk in Vlaardingen. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen