Afscheidsbijeenkomst bij Korenbeurs Schiedam

Bent u een dierbare verloren of om een andere reden benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Korenbeurs Schiedam? Het team van Matrice kan u hierbij ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het afscheid krijgt die bij hem of haar past. Daarom zoeken wij samen met u naar een passende invulling die past bij u en uw budget, waarbij het belang van de nabestaanden voorop staat. We kunnen u ondersteunen in het regelen van de afscheidsdienst en uitvaart, waarbij we zoveel uit handen kunnen nemen als u zelf wilt. We zijn pas tevreden als u terug kan kijken op het afscheid, waarin uw eigen rol en die van Matrice precies is ingevuld zoals u wilde. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Korenbeurs Schiedam.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Korenbeurs Schiedam

Korenbeurs in Schiedam is een bijzondere locatie voor een afscheidsbijeenkomst of samenzijn na afloop van de uitvaart van uw dierbare. De Korenbeurs is een monumentaal pand, centraal gelegen in het historisch centrum van Schiedam aan de lange haven 145. Het pand is een rijksmonument dat afstamt uit de jaren 1786-’92. In de prachtige binnentuin van het pand staan mooie, hoge bomen, wat de Korenbeurs een unieke locatie maakt voor een passende afscheidsbijeenkomst. De Korenbeurs beschikt over 2 ruimtes, de Beurszaal en de Korenzaal. U kunt na afloop van de uitvaart samenkomen met familie, vrienden en andere nabestaanden in een van deze ruimtes, om na te praten en herinneringen uit te wisselen.

Afscheidsdienst bij Korenbeurs Schiedam organiseren met Matrice

Van Matrice kunt u expertise, vindingrijkheid en ruimdenkendheid verwachten. Met 23 jaar ervaring weten we dat er verschillende emoties kunnen spelen, wij begrijpen u als geen ander en laten u hierbij in uw waarde. We denken met u mee en staan u bij in het daadwerkelijk regelen van de uitvaart. Daarnaast weten we ook dat geen budget hetzelfde is. Daarom zullen wij altijd eerlijk en transparant communiceren en zorgen voor een heldere prijsstelling. Het leveren van kwaliteit bij onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit, ongeacht het budget. Ons doel is dat u, uw familie en vrienden na afloop merken en voelen dat de uitvaart precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsdienst bij Korenbeurs Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen