Afscheidsbijeenkomst Novotel Rotterdam Schiedam

Bent u onlangs een dierbare verloren of om een andere reden benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij het Novotel Rotterdam Schiedam? Wij kunnen u daarbij helpen. Bij ons staat het belang van de nabestaanden voorop en is het voor ons belangrijk om samen met u op zoek te gaan naar een passende invulling. Hierbij staan kwaliteit en maatwerk voorop. Het vinden van de juiste locatie is één van de belangrijkste onderdelen. Het team van Matrice weet als geen ander dat geen mens, budget en afscheid hetzelfde is. Het afscheid moet daarom ook passen bij de overledene en de nabestaanden. Samen met u gaan we op zoek naar een persoonlijk en passend afscheid. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsdienst bij het Novotel Rotterdam Schiedam.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Novotel Rotterdam Schiedam

Zoals ieder belangrijk moment in het leven is ook een uitvaart een dag die u op maat kunt invullen. Het Novotel Hotel Rotterdam Schiedam is een 4-sterren hotel in Schiedam, vlak bij Rotterdam. Het hotel bevindt zich naast knooppunt Kethelplein en is daarmee vanuit alle windrichtingen eenvoudig en snel te bereiken. Het hotel beschikt over 4 multifunctionele zalen met een maximale capaciteit van 180 personen. Alle zalen beschikken over airconditioning, wifi, daglicht en andere faciliteiten die het samenzijn na afloop van de uitvaart erg prettig maakt. De groene en rustige omgeving rondom het hotel en de modern ingerichte zalen maken het Novotel hotel Rotterdam Schiedam een ideale locatie voor het samenkomen van familie, vrienden en andere nabestaanden om na te praten en herinneringen uit te wisselen.

Afscheidsdienst bij Novotel Rotterdam Schiedam organiseren met Matrice

Het team van Matrice kan u ondersteunen bij het verzorgen van een liefdevol en bijzonder afscheid bij het Novotel hotel Rotterdam Schiedam. Wij begrijpen als geen ander dat er in korte tijd veel beslissingen genomen moeten worden in een periode vol emoties. Hierin kan Matrice u ontzorgen. Denk aan het maken van keuzes over het programma van de uitvaart en hoe de wensen op de beste manier ingevuld kunnen worden. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit. Wij kennen de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. Ons doel is u te helpen uw dierbare de uitvaart te geven die u hem of haar ook gunde. Wij vinden het belangrijk dat alle nabestaanden terug kunnen kijken op een dag waar zij verder mee kunnen en hen ruimte geeft bij het verwerken van alle emoties. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsdienst bij Novotel Rotterdam Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen