Afscheidsbijeenkomst bij Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Bent u een dierbare verloren of om een andere reden benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Stadsgehoorzaal Vlaardingen? Het team van Matrice kan u hierbij helpen. Het belang van de nabestaanden staat bij ons voorop en samen met u zoeken wij naar een passende invulling die past bij u en uw budget. In dit proces staat kwaliteit en maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Hierbij is het vinden van de juiste locatie één van de belangrijkste onderdelen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Stadsgehoorzaal Vlaardingen. We kunnen u ondersteunen in het regelen van de afscheidsdienst en uitvaart, waarbij u zoveel uit handen kunt geven als u wilt. Wij zijn van mening dat het afscheid moet passen bij de overledene en de nabestaande en daarvoor is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk. Wij zijn pas tevreden als u terug kan kijken op een afscheid waar uw en de rol van Matrice is ingevuld zoals u voor ogen had.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Stadsgehoorzaal

Zoals ieder belangrijk moment in het leven is ook een uitvaart een dag die u op maat kunt invullen. Hierbij is de locatie zeer bepalend voor de sfeer en is het van belang dat deze past bij overledene en de nabestaanden. De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen is het theater van Vlaardingen, een podium voor en door de stad. Dankzij de klassieke theaterambiance, met een eigentijdse, frisse knipoog, is de Stadsgehoorzaal een unieke plek voor een afscheidsbijeenkomst. De stadsgehoorzaal is geschikt voor groepen van 2 tot maximaal 1000 personen en beschikt over 2 grotere zalen. De grotere zaal biedt plaats aan 650 personen en de Harmonie heeft 155 plaatsen. Daarnaast heeft de Stadsgehoorzaal ook kleinere ruimtes tot haar beschikking met verschillende capaciteit.

Afscheidsbijeenkomst bij Stadsgehoorzaal organiseren met Matrice

Het team van Matrice kan u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Met onze jarenlange ervaring in het vak kennen wij de locaties in de wijde omgeving en weten we wat er geregeld moet worden. We kunnen u ondersteunen in het organiseren van de uitvaart op een manier dat u prettig vindt. Kwaliteit van onze dienstverlening heeft daarbij onze hoogste prioriteit, ongeacht het budget. Ons team zal u bijstaan om ervoor te zorgen dat uw dierbare het afscheid krijgt dat u hem of haar gunt. mogelijkheden. Kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit, voor elk budget. U kunt daarom altijd expertise, vindingrijkheid en ruimdenkendheid verwachten van het team van Matrice. Geen mens is hetzelfde, geen budget is hetzelfde en geen uitvaart is hetzelfde. Ons doel is u helpen met het organiseren van een liefdevol en bijzonder afscheid van uw dierbare. Voor u en alle nabestaanden. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen