Afscheidsbijeenkomst bij Theater aan de Schie in Schiedam

Bent u onlangs een dierbare verloren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Theater aan de Schie in Schiedam? Het team van Matrice kan u hierbij helpen. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk bij het organiseren van een uitvaart in vergelijking met vroeger. Hierbij is het vinden van de juiste locatie één van de belangrijkste onderdelen. Het Theater aan de Schie is een unieke locatie voor de afscheidsbijeenkomst of samenzijn na afloop van de uitvaart van uw dierbare. Geen mens is hetzelfde, en daarom is ieders afscheid anders. Dankzij jarenlange ervaring weten wij bij Matrice dat een afscheid moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Samen met u gaan we op zoek naar de passende en persoonlijke invulling van het afscheid. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsdienst bij Theater aan de Schie.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Theater aan de Schie

Het Theater aan de Schie is een unieke locatie voor het organiseren voor een afscheidsbijeenkomst of samenzijn na de uitvaart van uw dierbare. Theater aan de Schie beschikt over 2 verschillende ruimtes. De bijzondere architectuur en het houten interieur dragen bij aan een luchtige, heldere, warme en huiselijke sfeer in beide zalen. De locatie biedt verschillende mogelijkheden, zoals onder andere een compleet verzorgde catering met culinaire opties voor (grotere) groepen. Het Theater bevindt zich nabij de Liduina Basiliek. Een neogotische kruiskerk met prachtige schoorbogen, wat het een prettige locatie maakt voor het samenzijn na afloop van de uitvaart.

Afscheidsbijeenkomst bij Theater aan de Schie organiseren met Matrice

Voor het verzorgen van een liefdevol en bijzonder afscheid van uw dierbare kan het team van Matrice u ondersteunen. In een periode vol emoties moeten er in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Met onze jarenlange ervaring in het vak kennen wij de locaties in de wijde omgeving en weten we wat er geregeld moet worden. Samen met u gaan we op zoek naar wat het beste bij u past, hierbij geven we u de ruimte om dingen aan te pakken naar uw eigen wensen en voorkeuren. Zo helpen wij u bij het opstellen van rouwkaarten, voorzien we u van advies, helpen we bij het opstellen van een draaiboek en zorgen ervoor dat alle betrokkenen goed op de hoogte zijn. Het leveren van kwaliteit bij onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit, ongeacht het budget. Ons doel is om samen met u een uitvaart te organiseren waar u met een fijn gevoel op terugkijkt. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Theater aan de Schie in Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen