Afscheidsbijeenkomst bij Wenneker Schiedam

Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk bij het organiseren van een uitvaart. Hierbij is het kiezen van de juiste locatie voor het samenzijn na afloop erg belangrijk. Het team van Matrice staat voor u klaar om u bij te staan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het afscheid krijgt die bij hem of haar past. Daarom zoeken wij samen met u naar een passende invulling die past bij u en uw budget, waarbij het belang van de nabestaanden voorop staat. Voor kwaliteit en maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn pas tevreden als u terug kan kijken op het afscheid, waarin uw eigen rol en die van Matrice precies is ingevuld zoals u voor ogen had. Een afscheidsbijeenkomst bij Wenneker in Schiedam kan hier een mooi onderdeel van zijn. We vertellen u daarom graag meer over de mogelijkheden.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Wenneker

Zoals ieder belangrijk moment in het leven is ook een uitvaart een dag die u op maat kunt invullen. Daarom is de locatie zeer bepalend voor de sfeer en is het van belang dat deze past bij de overledene en de nabestaanden. Het Wennekerpand is een prachtige locatie gelegen aan de rand van het centrum van Schiedam. Dankzij de vele ruimten en zalen die Het Wennekerpand beschikt, is het een zeer geschikte locatie voor een afscheidsbijeenkomst of samenzijn na afloop van de uitvaart van uw dierbare. De verschillende ruimten beschikken over een verscheidenheid aan ambiance voor het samenkomen van familie, vrienden en andere naasten. Het Wennekerpand beschikt in totaal over vier zalen die apart of geschakeld kunnen worden gebruikt voor gezelschappen van 20 tot maximaal 200 personen.

Afscheidsbijeenkomst bij Wenneker organiseren met Matrice

Bij Matrice staat expertise, ruimdenkendheid en vindingrijkheid centraal. In een periode vol emoties moeten er in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Hoe komt het programma er precies uit te zien voor de uitvaart en hoe vullen we onze wensen op de beste manier in? Met inmiddels 23 jaar ervaring in het vak kan het team van Matrice u ondersteunen met het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Wenneker in Schiedam. Samen met u gaan we op zoek naar wat er het beste bij u en de overledene past. Maatwerk en kwaliteit van onze dienstverlening heeft daarbij onze hoogste prioriteit, ongeacht het budget. Wij staan u bij met passend advies en geven u tegelijkertijd de ruimte om dingen aan te pakken wat voor u prettig aanvoelt. Ons doel is om samen met u een uitvaart te organiseren waar u en uw naasten met een goed gevoel op terug kan kijken. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij het Wennekerpand in Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen