Lezingen/workshops/activiteiten

Voor winter en voorjaar 2020 gaan we weer een aantal interessante lezingen/workshops en activiteiten organiseren bij Matrice.
Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom; de toegang is veelal gratis, en wij zorgen voor koffie en thee.
Bij alle lezingen is er natuurlijk volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
Houd de website in de gaten voor de nieuwe lezingen en workshops.

    Kom je ook luisteren en kijken?

Manu Keirse over rouw;
zondag 19 april van 14.00 - 16.00 uur

Iedereen krijgt er een keer mee te maken: iemand van wie je houdt, valt weg. Plotseling, na een ziekte, een ongeluk, zelfdoding.
En daar zit je dan. Hoe kan je verder leven? Hoe kom je op een goede manier door de periode van rouw heen? En waar heb je behoefte aan, hoe kunnen de mensen om je heen je steunen?

Wees dan welkom bij de lezing over deze vragen. Op zondagmiddag 19 april komt rouwspecialist Manu Keirse bij Matrice uitvaartbegeleiding. Hij vertelt over het proces van rouw en verdriet, van verwarring, maar ook over het leven met verlies.

In de lezing is herkenbaarheid het sleutelwoord: rouw is voor iedereen anders, maar toch kan iedereen zichzelf herkennen in het verhaal van Manu. Zijn overtuiging is dat je verdriet nooit echt kunt verwerken, maar dat je wel kunt leren ermee te leven.

Een lezing voor alle mensen die hiermee te maken hebben. Ook als de uitvaart niet door Matrice verzorgd is, bent u welkom.
We ontvangen u graag met een kopje koffie en een glaasje wijn. Wel graag even aanmelden via info@matrice.nl, of via 010 – 273 2424.

De middag begint om 14.00 uur - inloop vanaf 13.30 uur – en duurt tot plm. 16.00 uur.
Adres: Matrice uitvaartbegeleiding, Prins Bernhardlaan 121 in Schiedam.

AanmeldenContact opnemen

Direct bellen