Ervaringsverhalen

De kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit. Hoe groot of klein een uitvaart ook is, we zullen nooit concessies doen aan deze kwaliteit. Van Matrice mag u expertise verwachten, vindingrijkheid, ruimdenkendheid. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel kunt terugkijken. Wij delen daarom ook graag verhalen met u van mensen met wie wij een uitvaart hebben mogen organiseren.

“Het is iedere keer weer spannend om bij een familie binnen te komen. Wat zal ik aantreffen? Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen.
Het is één van de boeiende aspecten van mijn werk, en ik geniet ervan.”
Jacqueline Korendijk, uitvaartbegeleidster

Manon de Bie

Dat ik recent met de dames van Matrice te maken kreeg, was niet de eerste keer. De eerste keer was de keuze voor Matrice min-of-meer toeval. Recent was de keuze voor Matrice een bewuste keuze, op basis van een eerdere zeer goede ervaring. Deze laatste keer was de situatie best wat apart. Maar niets was voor jullie gek of raar. Jullie wisten alles te regelen en overal tussendoor te laveren met een rust en kalmte die zo welkom was. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen! Door jullie wordt een afscheid bijzonder en een iets dat je met dankbaarheid in je hart kunt bewaren.

Familie Ouwerkerk

De uitvaartbegeleidster leefde zich goed in hoe de overledene qua karakter en levenswijze was geweest. In de wirwar van onze emoties hebben we veel advies en begeleiding gehad rond alle mogelijkheden. Tot in detail werd het uitgevoerd zoals we besproken hadden. Ook erna was er nog warm en betrokken contact over hoe het met ons ging.

Familie van der Vorm

Het voelde alsof het team de hele week in dienst was van ons. Maatwerk optima forma. Het klopte van begin tot einde. Chapeau!

Familie Rijsdam

We kregen een heel goed gevoel toen we zagen hoe moeder was verzorgd. Het werd een prachtige, zinnige begeleiding, in werkelijk alles. Wat een goed team bij de uitvaart. We vinden Matrice een absolute aanrader!

Patrick van Stein

Vanaf de eerste minuut nog in het ziekenhuis vlak na het overlijden van mijn vrouw word je zo goed opgevangen en begeleid , dat geeft zoveel vertrouwen en rust. Er werd volop meegedacht en vooral meegeleefd. De uitvaart is tot in de puntjes verzorgd en ook in de moeilijke tijd daarna word er aan de nabestaanden gedacht. Iedereen die aanwezig is geweest was onder de indruk van de uitvaart. Zo mooi en goed verzorgd. Liesbet en Saskia nogmaals bedankt voor het begeleiden en bijstaan in die o zo moeilijke tijd.

Familie B.

De optie om het afscheid te houden bij Matrice was voor ons nieuw. We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. Het voelde heel persoonlijk en de sfeer was ongedwongen. Veel mensen waren onder de indruk.

Rik de Haas

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel volgens wens en afspraak is verlopen. Ik beveel Matrice ten zeerste aan.
Contact opnemen

Direct bellen