Deelnemen aan een livestream

Klik op de onderstaande knop om deel te nemen aan een livestream .

Deelnemen aan een livestream

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Afscheid op afstand

Afscheid nemen van een overledene doe je het liefst samen. Maar soms is het niet voor iedereen mogelijk om fysiek bij de uitvaart aanwezig te zijn. Om alle geliefden van de overledene deel te laten nemen aan de uitvaart, komt Matrice Uitvaartbegeleiding met een unieke service. In Memoricentrum Vlaardingen bieden zij de mogelijkheid om, door middel van een livestream, met elkaar mee te leven tijdens de uitvaart.

Actief deelnemen op afstand

Een broer die in het buitenland woont of een oudtante op hoge leeftijd die niet langer mobiel is. Voor deze naasten biedt Matrice de mogelijkheid om toch deel te nemen aan de uitvaart. Niet alleen door het zien van de uitvaart via een hoogwaardige live verbinding, maar ook door de mogelijkheid te bieden om een actieve bijdrage te leveren tijdens de uitvaart.

Verschillende livestream pakketten

Matrice heeft verschillende livestream pakketten voor ieder budget. In het basispakket biedt Matrice een livestream aan met één camera. In de uitgebreidere pakketten wordt gebruik gemaakt van meerdere camera's die vanuit wisselende standpunten in de zaal filmen. Tevens is er een professionele regisseur aanwezig. Door middel van een live verbinding is het mogelijk de nabestaanden toe te spreken. Ook kan er een video of fotopresentatie gedeeld worden met de mensen in de zaal en de mensen die meekijken via de livestream. Wilt u het afscheidsmoment op de begraafplaats of in het crematorium vastleggen? Matrice biedt de service van een videograaf die dit moment kan opnemen.

Een unieke service

Met de komst van deze livestream service is Matrice uniek in de regio. Het Matrice Memoricentrum beschikt over hoogwaardige streamingsapparatuur, waarmee een duidelijke beeld- en geluidsregistratie gegarandeerd kan worden. Om privacy te waarborgen kan de livestream alleen bekeken worden via een link met een wachtwoord.

Meer weten over de livestream service?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze hoogwaardige livestreamservice? Neem vrijblijvend contact met ons op via email info@matrice.nl of telefoon 010 273 2424. Wij helpen u graag!
Contact opnemen

Direct bellen