Welkom bij Matrice uitvaartbegeleiding

Melati uitvaartzorg en Matrice Uitvaartbegeleiding uit Schiedam hebben de handen ineen geslagen. Daarom bent u uitgekomen op de website van Matrice uitvaartbegeleiding. Vanaf 26 april 2021 zijn wij samen verder gegaan onder de regionaal sterke naam van Matrice uitvaartbegeleiding. Het begin van een nieuw tijdperk. Door het samengaan van deze twee bedrijven zal een goed en intiem afscheid voor nog veel meer mensen in deze regio bereikbaar worden.
Matrice uitvaartbegeleiding
  • Wij staan voor u klaar in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en wijde omgeving!

Regionaal sterk

Christian van der Gaag, de directeur en eigenaar van Melati uitvaartzorg heeft per 1 mei de taken van Helen Teunissen als algemeen directeur van Matrice overgenomen.

“De culturen van onze bedrijven passen goed bij elkaar. Melati uitvaartzorg is een jonge onderneming die staat voor een passend afscheid voor iedereen en Matrice biedt al 25 jaar lang kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke uitvaartzorg. Met een fantastisch team van ongeveer 20 betrokken en professionele medewerkers zullen wij met onverminderde inzet uitvaarten blijven begeleiden in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en wijde omgeving”.

Onze locaties in Vlaardingen en Schiedam

Matrice Uitvaartbegeleiding heeft nu de beschikking over uitvaartcentra in Vlaardingen en Schiedam, waar iedereen welkom is, ook bij de keuze voor een andere uitvaartbegeleider dan Matrice.

Contact opnemen

Direct bellen