Uitvaart begraafplaats Holy Vlaardingen

Een uitvaart organiseren is een aaneenschakeling van keuzes. Een van die keuzes is het kiezen van de juiste locatie. Misschien bent u op zoek naar de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij begraafplaats Holy in Vlaardingen. Bovendien zijn er nog veel meer keuzes die gemaakt moeten worden bij een uitvaart. Maar waar moet u beginnen? Matrice kan u daarbij helpen. Wij kunnen u ondersteunen in het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats Holy in Vlaardingen. Wij begrijpen dat een persoonlijke uitvaart, passend bij de overledene en de nabestaanden ongelooflijk belangrijk is. Ons doel is u te helpen ervoor te zorgen dat het afscheid liefdevol, bijzonder en onvergetelijk is voor alle nabestaanden. U ondersteunen, zodat u alle ruimte heeft om de juiste keuzes te maken. We vertellen u daarom graag meer over de locatie en de mogelijkheden van het organiseren van een uitvaart bij begraafplaats Holy in Vlaardingen.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een uitvaart bij begraafplaats Holy

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij begraafplaats Holy. Deze moderne begraafplaats in sinds de jaren zeventig in gebruik en wordt beheerd door Gemeente Vlaardingen. Manshoge beukenhagen en berken zorgen voor een groen beeld en natuur en park lopen in elkaar over. Op het terrein is er zowel een aula als een condoleanceruimte waar u gebruik van kunt maken tijdens de uitvaart. De aula van begraafplaats Holy is geschikt voor ongeveer 100 personen. Bovendien is er een geluidsinstallatie en beamer aanwezig voor de diensten. Daarnaast is er een pijporgel in de aula, welke bespeeld wordt door een vaste organist én is er apparatuur beschikbaar om de dienst op te kunnen nemen. U kunt na de dienst gebruik maken van de condoleanceruimte, wat plaats biedt aan een kleiner gezelschap van ongeveer 40 personen.

Uitvaart organiseren bij Holy met Matrice

Bij het organiseren van een uitvaart moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Er moeten allerlei beslissingen gemaakt worden over een kist, een rouwkaart en het programma voor de uitvaart. Het team van Matrice is er voor u. Om u bij te staan met advies en u tegelijkertijd alle ruimte te geven om rustig beslissingen te maken. Kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit. U kunt daarom expertise, vindingrijkheid en ruimdenkendheid verwachten. Ons doel is u ondersteunen in het verzorgen van een liefdevol en bijzonder afscheid van uw dierbare. Ondanks dat afscheid nemen moeilijk blijft, kan het proces helpen met de verwerking van het verlies en daardoor heel waardevol zijn. Daarom is het zo belangrijk dat de uitvaart bij u past en troost kan bieden voor de nabestaanden. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats bij de begraafplaats Holy in Vlaardingen. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen