Uitvaart Grote Kerk Schiedam

De Grote Kerk in Schiedam is een bijzondere locatie voor een uitvaart. Bent u een dierbare verloren of aan het oriënteren naar de mogelijkheden omtrent het organiseren van een uitvaart? Matrice kan u daarbij helpen. De Grote Kerk in Schiedam is een bijzondere locatie voor een uitvaart. Een uitvaart is een aaneenschakeling van keuzes waar Matrice u bij kan helpen. Wij kunnen u ondersteunen in het organiseren van een uitvaart bij de Grote Kerk in Schiedam. Wij begrijpen als geen ander dat een persoonlijke uitvaart die past bij de overledene en de nabestaanden heel belangrijk is. Ons doel is u te helpen om ervoor te zorgen dat het afscheid bijzonder, liefdevol en onvergetelijk is voor u en alle nabestaanden. We vertellen u daarom graag meer over de locatie en de mogelijkheden van het organiseren van een uitvaart bij de Grote Kerk in Schiedam.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Mogelijkheden voor een uitvaart bij de Grote Kerk in Schiedam

De Grote Kerk in Schiedam is een bijzondere locatie voor het organiseren van een uitvaart. De kerk is fraai uitgelicht en heeft een historische uitstraling. Bij De Grote Kerk in Schiedam kan de uitvaart worden ingericht naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dit geldt zowel voor de techniek als voor de inrichting en de catering. De kerk beschikt over meerdere ruimtes, waarbij het mogelijk is de gehele kerk of een deel te gebruiken. De kerk heeft een hoofdruimte, de moderne Voorhof en de 18e-eeuwse consistoriekamer. Samen met u kan er gekeken worden naar welke indeling en ruimte het beste aansluit bij uw wensen en het aantal personen.

Uitvaart organiseren in de Grote Kerk in Schiedam

Wij begrijpen als geen ander dat er verschillende emoties kunnen spelen tijdens deze moeilijke periode. Wij ondersteunen u bij het verwerken van deze emoties en geven u genoeg ruimte. Het team van Matrice ondersteunt u graag bij het afscheid van uw dierbare en is elk moment van de nacht en dag bereikbaar. Wij streven ernaar u van dienst te zijn op een manier die u prettig vindt. Het belang van familie en vrienden staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om samen met u te zoeken naar een passende invulling, die aansluit bij u en ons budget. Onze prioriteit ligt bij het leveren van de hoogste kwaliteit, ongeacht de grootte van een uitvaart. Van Matrice kunt u expertise en een heldere prijsstelling verwachten. Ons doel is dat u, uw familie en vrienden na afloop merken en voelen dat de uitvaart precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart in de Grote Kerk in Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is 'maatwerk' en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Contact opnemen

Direct bellen