Een prettige omgeving is één van de meest belangrijke elementen van een uitvaart en de dagen ervoor. Het kan een grote rol spelen in hoe nabestaanden een uitvaartplechtigheid ervaren. Uiteindelijk draait het bij de begrafenis of crematie om de wensen van de overledene én nabestaanden. Beide verdienen een mooi, intiem en passend afscheid. De locaties van Matrice staan voor kwaliteit en bieden talrijke mogelijkheden om nabestaanden zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Matrice heeft twee uitvaartlocaties met familiekamers, aula’s en ruimtes voor een condoleancemiddag of -avond: Matrice Schiedam en Matrice Memoricentrum Vlaardingen.

“Gelukkig hangt het niet van de prijs af of een uitvaart goed is of niet. Of je nu een groot of een klein budget hebt, je kunt altijd een uitvaart organiseren waar je goed op terugkijkt.”

Elsenoor Meijer, uitvaartbegeleidster

Uitvaartlocatie Matrice Schiedam

Het klinkerpaadje, de bankjes, de pergola, de lange glazen wand aan de voorzijde; Matrice Schiedam straalt openheid uit en zorgt dat mensen zich bij aankomst al welkom voelen. Deze uitvaartlocatie heeft twee sfeervolle aula’s die naar wens van de nabestaanden kan worden ingericht, zodat zij zich optimaal op het hun gemak voelen. De huiselijke ruimtes kunnen gebruikt worden voor familiebezoek, een condoleancemiddag of -avond of afscheidsbijeenkomst. Op de dag van de uitvaart kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die helpen om de bijeenkomst af te maken: een prachtige geluidsinstallatie, mogelijkheden om foto’s en filmpjes te tonen, een piano, voldoende zitplaatsen en een volledig palet aan hapjes en drankjes.

Familiekamers en intieme binnentuin

Het pand beschikt ook over familiekamers waar de overledene kan worden opgebaard in de dagen voor de uitvaart. Nabestaanden ontvangen een eigen sleutel van de familiekamer met toegang op ieder moment van de dag. Ze zijn daarbij vrij om een sfeer te creëren die voor hen goed voelt, bijvoorbeeld door middel van bloemen, foto’s, muziek e.d.. Matrice Schiedam is een bijzondere uitvaartlocatie. Naast faciliteiten, zoals aula’s en familiekamers, heeft deze locatie een prachtige, intieme binnentuin. Groene bomen, bankjes en geen inkijk. Een mooie plek voor familie en vrienden om in ontspannen sfeer na te praten over het leven van de overledene.

Uitvaartlocatie Matrice Memoricentrum Vlaardingen

Matrice Memoricentrum is een compact, veelzijdg uitvaartcentrum in Vlaardingen. Een locatie waar alle middelen aanwezig zijn om samen met een uitvaartondernemer een echt passend afscheid te realiseren. Wat de wensen ook zijn: traditioneel, uitbundig, ingetogen of met een beperkt budget, Matrice Memoricentrum biedt de faciliteiten zodat iedereen passend afscheid kan nemen. De sfeervolle aula kan tot 50 mensen ontvangen en kan gemakkelijk aangepast worden naar wat passend is bij de overledene en de afscheidsdienst. De ruimte biedt alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio, livemuziek en video streaming.

Familiekamers en het Memoricafé

Matrice Memoricentrum beschikt over twee compleet ingerichte 24-uurs kamers met een eigen entree. Zo hebben nabestaanden de mogelijkheid om op elk moment, en zolang het nodig is, bij de overledene te zijn. Daarnaast beschikt het pand ook over het Memoricafé, waar ongeveer 50 mensen ontvangen kunnen worden. Deze multifunctionele ruimte is prettig ingericht en flexibel en kan gebruikt worden als condoleanceruimte of informele afscheidsdienst. Daarbij zijn de cateringmogelijkheden veelzijdig en naar wens in te vullen. Bovendien beschikt ook deze ruimte over alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio en livemuziek.

Als uitvaartondernemer gebruikmaken van de locaties van Matrice

Bent u op zoek naar een passende locatie voor een uitvaart? De locaties van Matrice zijn ook beschikbaar voor gebruik door andere uitvaartondernemers. Neem vrijblijvend contact met ons op via email info@matrice.nl of telefoon 010 273 2424. Wij helpen u graag!
Contact opnemen

Direct bellen